2021-08-07 08:28:44• hírek • Bede Emőke

Idős nő lakásához riasztották a tűzoltókat

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Péntek este, nem sokkal 20 óra után ismét egy ingatlanba való bejutásban kérték a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség segítségét. Ez alkalommal egy, a Neajlov sétányon található tömbház második emeleti lakásához riasztották a tűzoltókat, ahol egy idős nő szorult segítségre.

A bejelentésben megadott helyszínre több tűzoltóegység és egy SMURD-rohammentő vonult ki. A csapatoknak ez alkalommal is az ablakon keresztül sikerült bejutniuk a szóban forgó lakásba, ahol egy eszméleténél levő, 75 éves asszony várta a segítséget. Úgy tudni, az idős hölgy elesett, s egyedül már nem sikerült felállnia, így a lakásba bejutni képtelen hozzátartozók riasztották a hatóságokat.


Nem ez volt mostanában az egyetlen eset, ahol a tűzoltóságnak az ablakon át kellett bejutnia egy lakásba. Szerda este az Ipotesti sétányra riasztották őket. A tömbház második emeleti lakásába a tűzoltók a konyhaablakon keresztül jutottak be, s odabent egy 43 éves, eszméletlen állapotban levő nőre bukkantak, akit a helyszíni ellátást követően beszállítottak a szatmári kórház sürgősségi osztályára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: